Sista dagarna att svara på vår kundundersökning

16 oktober, 2024
Vi på Rambo värdesätter din åsikt. Har du fått någon av våra kundundersökningar? Nu är det sista dagarna att svara.

Under de gångna veckorna har vi skickat ut tre olika enkäter till många av våra kunder som har abonnemang för kommunalt avfall. Enkäterna har skickats med e-post från vårt partnerföretag, Binosight.

Här berättar vi lite mer om enkäterna.

Kundersökningarna är etablerade inom avfallsbranschen och används av många kommuner och kommunala bolag över hela Sverige.

  • Den vanligaste är en omfattande enkät med frågor om avfallstjänster, ÅVC, kunskap, attityder och beteenden, leverantör och nedskräpning.
  • En ny enkät för i år är uppföljning av fastighetsnära insamling av förpackningar. Exempelvis plats i kärl, utrymme vid bostad, upplevda förändringar, information, motivation och generell nöjdhet.
  • Den tredje enkäten är anpassad till kunder med slamtjänster.

Enkäterna skickas till ett urval av våra kunder och därför får inte alla en. Har du fått en kundundersökning men kanske inte just den specifika du önskat. Alla enkäter har fritext svar där du kan skriva vad du vill berätta för oss.

Rambo gör denna typen av undersökning vart tredje år.

Din feedback är en viktig del av vårt arbete med att utveckla vår verksamhet så vi sätter stort värde på om du svarar. Ju fler som svarar, desto bättre inblick får vi. Så ta chansen att påverka!

Tack för din medverkan!