Upptäck återbruk på Framsikten med Rambo den 18 oktober!

4 oktober, 2024
Välkommen till en inspirerande dag på Framsikten i Lysekil den 18 oktober! I samband med hållbarhetsdagarna vecka 42 anordnar Framsikten, i samarbete med Rambo, ett spännande event fyllt med inspiration, hållbarhet och möjligheter att upptäcka hur återbruk och återvinning kan integreras i vår vardag. Rambo kommer att vara på plats med ett showroom möblerat med återbrukade möbler.

Butiken är öppen kl 10:00-18:00, och vi ser fram emot att träffa dig! Under dagen erbjuder Framsikten guidade turer i verksamheten.  Här får du lära dig mer om Framsiktens arbete med hållbarhet och återvinning och se hur de skapar nya möjligheter genom att ge gamla föremål nytt liv.

Det som händer under dagen:

  • Guidade turer i verksamheten: Turerna hålls kl 15:00, 16:00 och 17:00.
  • Giveaways: Under dagen kommer Framsikten att dela ut giveaways i butiken – missa inte chansen att få med dig något hem!
  • Rambos återbrukade showroom: Utanför butiken kommer Rambo finnas på plats och visa upp hur de jobbar med återbruk. Showroomet är möblerat med återbrukade möbler och inredning, vilket visar på hur gammalt kan bli nytt igen med lite kreativitet och omtanke.

Framsikten är en inspirerande plats där de arbetar för att främja en hållbar livsstil genom att ge gamla föremål nytt liv. Rambo är stolt över att delta genom att visa upp sitt showroom, som enbart är möblerat med återbrukade möbler – ett exempel på hur vi tillsammans kan skapa en mer hållbar framtid.

Kom och inspireras, få idéer för ditt eget återbruk, och se hur vi tillsammans kan arbeta för en mer hållbar framtid. Vi ser fram emot att välkomna dig den 18 oktober!